Index nieuws / De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

Gepubliceerd 19 december 2016.

Vanaf zaterdag 4 februari 2017 op NPO Radio 1 in het Hoorspel halfuur de 27-delige serie “De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween” naar het gelijknamige boek van Jonas Jonasson.

De serie is vanaf maandag 30 januari 2017 ook elke werkdag om 12.50 uur te beluisteren in “De Nieuws BV” eveneens op NPO Radio 1 en telt maar liefst 134 delen van vijf minuten.

“De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween” is bewerkt door Eva Gouda en Koen Caris. De regie is in de vertrouwde handen van Vibeke von Saher, Marlies Cordia en Anne Lichthart. Met in de hoofdrollen onder meer Erik van Muiswinkel, Jeroen Spitzenberger, Peter Drost, Plien van Bennekom, Nadja Hüpscher en Fabian Jansen.

Korte inhoudsomschrijving.

Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, behalve dan dat de jarige het op zijn heupen krijgt en kort voordat het feest losbarst, vertrekt. De tijd die hem rest kan hij beter besteden, vindt hij, en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Pers en burgemeester hebben het nakijken.

Klikt u hier voor “De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween" op deze website.