Index nieuws / Wraak

Wraak

Gepubliceerd 8 september 2020.

AVROTROS presenteert vanaf 13 september 2020 een nieuwe productie ten behoeve van "De verhalen" op NPO Radio 1: Wraak. De achtdelige serie is bedacht en geschreven door Karin van der Meer, de regie is in handen van Hanneke Hendrix.

Met de stemmen van onder andere Rifka Lodeizen, Jaap Spijkers, Carine Crutzen, Nasrdin Dchar, Joy Delima en de vertelster Nazmiye Oral. Het is de eerste hoorspelserie in Nederland die geheel in 360 graden is vormgegeven waardoor u midden in het verhaal staat. Voor een optimale geluidsbeleving beluistert u deze serie met een hoofdtelefoon.

Wraak

Als het dode lichaam van een vrouw verminkt wordt teruggevonden in het Amsterdamse IJ, verkeert niet alleen de stad, maar ook de nieuwe korpschef Barbara Schaaf in doodsangst. De dood van Monique Zegers blijkt de eerste in een reeks moorden die dagelijks het landelijk nieuws domineren.

Onder leiding van Barbara, die in de race om haar positie als korpschef haar mannelijke concurrent met een #metoo uitschakelde, hebben de moorden prioriteit bij het Amsterdamse politiekorps. Als ze beseft dat de moorden een wraakactie zijn, komt Barbara voor een onmogelijke keuze te staan…

Vanaf zondag 13 september 2020 om 01.30 uur op NPO Radio 1.

Vanaf dinsdag 15 september 2020 te beluisteren via alle populaire podcast-apps.

Klikt u hier voor "Wraak" op deze website.

Beluister de trailer

Wraak