Algemene pagina Paul Vlaanderen / Paul Vlaanderen prijsvraag

Paul Vlaanderen prijsvraag

Het Vrije Volk 11 februari 1948

Iedereen in Engeland kent Paul Temple. Want Paul Temple is de populaire figuur uit de speurder-hoorspelen. En in Nederland kennen wij hem ook, maar dan onder de naam Paul Vlaanderen.

De man die deze Paul Temple verhalen schrijft, Francis Durbridge, was vandaag de gast van de firma Van Nelle en in haar fabriek heeft hij daar een 120 van zijn scherpzinnigste hoorspelluisteraars toegesproken.

Die 120 waren uit de verste hoeken van het land naar Rotterdam gekomen; toen acht van de tien delen van het “Paul Vlaanderen en het Gregory mysterie” waren uitgezonden hadden zij de juiste dader aangewezen. Zij behoorden tot de 12,5 procent van de vele duizenden, die de goede oplossing hadden ingezonden voor de Van Nelle-prijsvraag.

Advertenties in de kranten vanaf november 1947 tot en met januari 1948.

Bekijk niet de laatste afbeelding als u de serie nog moet beluisteren!!!

Advertentie Paul Vlaanderen prijsvraag Advertentie Paul Vlaanderen prijsvraag Advertentie Paul Vlaanderen prijsvraag Advertentie Paul Vlaanderen prijsvraag Advertentie Paul Vlaanderen prijsvraag Advertentie Paul Vlaanderen prijsvraag Advertentie Paul Vlaanderen prijsvraag Advertentie Paul Vlaanderen prijsvraag Advertentie Paul Vlaanderen prijsvraag Advertentie Paul Vlaanderen prijsvraag Advertentie Paul Vlaanderen prijsvraag